BRAND – L.B.S.W. – LION BRAND SPORTSWEAR | OFFICIAL WEBSITE
Gratis levering
info@lionbrandsportswear.com
Gratis levering
Gratis levering

Fairy tail about a Lion

L.B.S.W. (LionBrandSportsWear) werd in Amerika in 1954 opgericht door Antonio Rosenbaum. Gevestigd in Boston, vervaardigde Antonio de beste sport- en vrijetijdskleding en stond bekend om zijn duurzame kwaliteiten.

Geïnspireerd door de “Ivy League” sport-competities leverde L.B.S.W. naast vrijetijdskleding ook sportartikelen voor de Ivy atleten. Naast zijn passie voor kleding was Antonio ook een echte Ivy League fan. Door de atleten goed te observeren, wilde hij altijd het comfort en flexibiliteit van zijn producten verbeteren.

Na jarenlang de beste kwaliteit te hebben geleverd, ontmoette Antonio een meisje uit Holland genaamd Rietje. Ze werden stapel verliefd en trouwden al snel erna. Helaas had Rietje vreselijk last van heimwee. Antonio besloot om zijn bedrijf te sluiten en verhuisde met zijn nieuwe echtgenote naar Europa. Helaas was dit het einde van een van de meest ” luxury sportwear brands” van Amerika.

Nu, na meer dan 65 jaar, zijn we verheugd om L.B.S.W opnieuw te lanceren. Zoals Antonio is ook ons doel om mooie, luxe styles te creëren door samen te werken met de beste leveranciers met een fijn oog voor detail. In Legacy of L.B.S.W. introduceren we opnieuw “The 1954 Polo Shirt”. Dit authentieke slim fitted poloshirt uit 1954 is gemaakt van 100% piqué katoen en gesigneerd met ons unieke geborduurde Lion logo.

Antonio Rosenbaum 1954 | Founder of LION BRAND SPORTSWEAR

Antonio Rosenbaum | Founder of Lion Brand Sportswear

Antonio Rosenbaum 1954

 

about-image-001about-image-002about-image-004about-image-005about-image-006

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.